Julius K9

INFO OVER JULIUS K9

De band aan de voorzijde ( borstband ) is verstelbaar.     Trek de band geheel open en trek de band door de ovale ring naast het merklabel . vouw hem vervolgens terug zodat de klittenbandstrook weer gesloten is. Zo kunt U de borstband op maat stellen en kan deze bij verder gebruik gesloten blijven.

Dit innovatieve hondentuig is voorzien van 2 labels.                                       De merklabels zijn meegeleverd maar kunnen eenvoudig worden vervangen voor een bedrukte of gepersonaliseerde exemplaren.

Daarnaast ziet U op de tuigmaten 0 tm 4 een elastische lus naast het handvat op het tuig , hierin kunt U een ( zak) lampje bevestigen.

De kleine maten baby 1 t.m. maat Mini hebben deze lus niet. Indien U hierop een lampje wilt plaatsen is daarvoor een speciaal ‘loopje ‘te koop dat U achter het tekstlabel bevestigd. Hierdoor past dan een kleine lamp . dit kan aan 2 beide kanten van het hondentuig zodat er 1 naar voren en 1 naar achter schijnt.

Vanaf tuigmaat 1 ziet U aan beide kanten een ‘ovaal plastic beugeltje’  hieraan kunt U rugzakken bevestigen , deze worden ook wel ‘zadeltassen ‘genoemd .  voor de kleinere tuigmaten zijn er ook kleine tasjes , die zijn geschikt om bv. Een rolletje opruimzakjes in te steken .

Voor meer info , informatiefilmpjes  gepersonaliseerde of bedrukte tekstlabels en accesoires zien wij U graag terug op              .                                 www.k94dogs.nl

Dierenbenodigdheden